پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۰

پیتزا مخلوط و قارچ و مرغ

من خودم را درگیر خمیر و پنیر پیتزا و آب گوجه‌فرنگی و این چیزها نمی‌کنم. در واقع این مراحل کار را به طور کامل برون‌سپاری و خیال خودم را راحت کرده‌ام. به این ترتیب که به جای این‌همه دردسر٬ از سوپر مارکت یک پیتزا مارگریتا می‌خرم و خلاص. خودش خمیر و پنیر و آب گوجه فرنگی را دارد و من فقط باید مخلفاتش را به طبع خودم اضافه کنم. کمی ژامبون و فلفل دلمه‌ای ریز شده به همراه قارچ ورقه‌ورقه شده رویش خالی می‌کنم و می‌گذارمش توی فر. حرارت ۲۰۰ درجه برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و می‌شود پیتزای مخلوط.

گاهی که بیشتر به فکر سلامتیم هستم٬ دور ژامبون را قلم می‌گیرم و به جایش تکه‌های مرغ می‌گذارم. قارچ هم که جای خود دارد؛ ولی در این شیوه دیگر فلفل دلمه‌ای نمی‌ریزم. می‌شود پیتزای قارچ و مرغ.

اسباب شرمندگی. این پیتزای دومی را کمی دیر کشیدم بیرون٬ گوشه‌اش نیم‌سوز شد. البته برای من که برشته دوست دارم بد هم نشد.

نکته‌ی کلیدی و مهم این‌که سس کچاب را هم با سس تند TABASCO مخلوط می‌کنم تا تندی موردنظرم حاصل شود: نه آن‌قدر تند که غذا از گلوی آدم پایین نرود٬ نه آن‌قدر شیرین که هیچ خاصیتی نداشته باشد. چیزی در میانه.


پیتزای مخلوط٬ پیتزای قارچ و مرغ٬ سس نیمه‌تند. با همین چیزها خودم را سرگرم می‌کنم. به قول حسین پناهی٬ این‌چنین می‌گذرد روز و روزگار من.

نظرات بازدید کنندگان

  1. میثم می‌گه:

    آن هم از عمر شبی بود که حالی کردی!
    نوش جان!

  2. کامران می‌گه:

    اویس جان بیشتر به فکر سلامتیت باش
    اینو بخاطر آخرین باری که دیدمت میگم
    همیشه خوش باشی

  3. Anonymous می‌گه:

    میبینم که رفتی خارجه و به همجنس بازی رو آوردی. به هر صورت زیاد سوسیس نخور گیر میکنه.

  4. اویس می‌گه:

    ناشناس عزیز
    ارتباط این پست را با همجنس‌بازی و این حرف‌ها نفهمیدم. کاش بیشتر توضیح می‌دادی. در مورد سوسیس هم همین‌طور.

دیدگاه شما